Ako e-shopy Halier.sk a Pc-Shop.sk prišli o kšeft

Oslovil ma kamarát s prosbou o vyhladanie nejakých externých DVD napaľovačiek, údajne jemu sa nedarí žiadne nájsť (prosím, nekomentovať (ne)schopnosti bežného uživateľa ;-)) Nešlo o konkrétne vytypovanie, len o vyhladanie nejakých ponúk.

Nuž, nechcel som nad tým zostarnúť, tak som sa limitoval, že za 5-10 minút rutinne prejdem niekoľko e-shopov a kamarátovi pošlem linky, nech si výber už spraví sám.

A aj som poslal, asi 10 linkov na konkrétne napaľovačky z hej.sk, možno dostanú zarobiť. Niekoľkí ďalší utrú nos - tak napríklad halier.sk používa frejmy a ešte popis tovaru otvára javascriptom do samostatného okna, čiže zaslané linky stránok konkrétnych modelov by boli už bez navigácie a kamarát by sa asi nevedel už zorientovať, čo ďalej. Lepšie na tom bol pc-shop.sk, ale u tovaru chýbal podrobnejší popis a rovnako i obrázky (u externej mechaniky to už význam má a ja som nemal čas hľadať info na stránkach výrobcov).

Hm... O koľko zákazníkov takýmto spôsobom tieto dva e-shopy prichádzajú?

Autor:

Kategórie:

 

Komentáre

Anonymous's picture

[3] Ja ma taký istý problém pc-shop.sk je podla mňa banda podvodníkou.NIKDY ale NIKDY si nič od nich nekupujte. Nevie niekto poradiť ako mam v takomto prípade postupovať keď mi nedodajú tovar a ani nevrátia peniaze?

Komentáre sú moderované, čiže zverejnené budú až po schválení. Komentáre s invektívami voči autorovi, mimo tému, vulgárne, spamujúce, budú zmazané.