Total Commander a pluginy

Total Commander používam tak dlho, že už ani neviem od kedy, ale určite to bolo ešte hlboké minulé tisícročie. Používam ho už tak dlho, že novinky v ňom ma už ani príliš nevzrušujú, v tom stave som bol i pred rokmi pri zavedení pluginov pre Total Commander. Nič z nich ma vtedy nenadchlo, asi preto, že k dispozícii ich bolo spočiatku máličko a žiadny sa mi nehodil do krámu.

A bolo na moju škodu, že som sa o pluginy príliš nezaujímal. Pri hľadaní čohosi novšieho a schopného, čím by som nahradil staručký prehliadač relačných databáz, som natrafil na jeden docela schopný a ejhľa, on je to plugin pre Total Commander. Cezeň som sa vlastne dostal na web Totalcmd.net, ktorý si vzal za úlohu združovať a poskytovať pluginy pre Total Commander.

Verím, že dlhoročný užívatelia Total Commander-u už web Totalcmd.net dávno objavili, ale možno sa nájde taký pako ako ja, čo si pluginy nevšímal a odkaz na zbierku pluginov na Totalcmd.net mu padne vhod :-)

Autor:

Kategórie:

 

Komentáre

ThunderBoy's picture

Total Commander bez zasuvnych modulov (plugins) sa ani neda pouzivat. Teda ja osobne sa bez nich nezaobidem. Usetria kopec roboty a nemusi byt v pc nainstalovanych dalsich 50 zbytocnych programov, ktore robia vacsinou len jednu vec. Takto to je vsetko pokope a plni svoju funkciu. Samozrejme, len ked je vsetko poriadne nakonfigurovane, tak neni co riesit.

Anonym's picture

Dobrý deň. Som laik tak by som Vás mohol poprosiť o nainštalovanie pluginov a potom návod ako napálim cd/dvd pekne krok za krokom ako pre debilkov? Ďakujem

Komentáre sú moderované, čiže zverejnené budú až po schválení. Komentáre s invektívami voči autorovi, mimo tému, vulgárne, spamujúce, budú zmazané.