Rád by som pomohol, ale ako?

Dnes mi prišlo e-mailom dojímavé vyznanie nejakého pre mňa neznámeho človeka. Z textu je jasné, že ide buď o jedinca s nízkym IQ, prípadne s nejakou sexuálnou deviáciou. Nízke IQ mu zrejme nedovoluje komunikovať s pravým podpisom, prípadne sa pri písaní správy sexuálne odbavoval. Alebo že by si len liečil nejaký svoj komplex? V každom prípade budem rád, ak sa prihlási, pod pravým menom, síce zvýšenie IQ je zrejme nereálne, ale nejakého toho sexuológa mu pomôžem vyhľadať, aby sa nemusel odbavovať podobným spôsobom:

IP adresa: 85.195.123.29
Browser: http://Anonymouse.org/ (Unix)
Datum: 13.8.2006 10:29:31
Od: pan inkognito ;)
e-mail: cota@dotoho.hnupe.sk
Vec: Ehm... co dodat
Sprava:
1) ak si tak drsny drsnak, tak si aspon preloz z cz do sk "zasady spravneho dotazovania" - len nadpis resp. odkaz prelozit je dost malo na takeho sekaca akym sa robis

2) webdesign - w3c validne? :))) http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.matusovo-kralovstvo.s...

3) doporucoval by som na kazdu stranku napisat co mozno najvacsim pismom ze si externy redaktor casopisu a na fotky by som dal do prostriedku co mozno najvacsi nadpis (c) 2006 Peter Slosar. Tam vpravo dole to je malo vidiet.

4) ak nechces byt pridavany do icq, preco ho uvadzas? A hlavne ked nemas v detailoch ze si EXTERNY REDAKTOR DigiFOTO????

Čitateľom s dostatočnou inteligenciou a bez sexuálnych deviácií pripojím ešte malý komentár k jednotlivým bodom:

  • k bodu 1 - pisateľ zásadným spôsobom nechápe hypertextovosť internetu.
  • k bodu 2 - len 2 chyby? Cieľavedomosť pisateľovi asi chýba, zaručene by našiel u mňa aj stránky s väčším počtom chýb.
  • k bodu 3 - jediná zmysluplná pripomienka, asi ju zvážim a ešte dotiahnem k väčšej dokonalosti - na úplne všetkých stránkach môjho webu nebude nič iné, len text "som externý redaktor časopisu".
  • k bodu 4 - tu pisateľ úplne fabuluje - kdeže to píšem, že nechcem byť "pridávaný"? Pisateľ zrejme nechápe význam autorizácie v ICQ... A nie som externý redaktor DigiFOTO, ale DiGi REVUE (mám to zapotreby opravovať po niekom správne názvy?).

Tak a "éta vsjo"...
A mimochodom, dnes má môj weblog 1 rok, zajtra má môj web 8 rokov, pri tej príležistosti by ma potešilo viac takých e-mailov, aký som dnes na tomto mieste odcitoval, človek pri nich pookreje a uvedomí si, že najdôležitejší je svetový mier. Vopred ďakujem.

 

Autor:

Kategórie: