Cestovný poriadok na Zoznam.sk nepozná okresné mestá

Mám pocit, že cestovný poriadok na Zoznam.sk prešiel v nedávnej dobe inováciou. Mám pocit, že inováciou vedúcou k nepoužiteľnosti. K tomuto tvrdeniu mám najvyššie kompetencie (:-)), sám som ho totiž roky používal, od nedávnej doby už nemôžem. Moje malé chutné okresné mestečko totiž nový (?) systém nepozná :-(

Posúďte sami, čo mi cestovný poriadok na zoznam.sk ponúkne po zadaní plného oficiálneho názvu mesta, v ktorom žijem:

Vyhľadanie spojenia na Zoznam.sk

Uznávam, že Nové Mesto nad Váhom bude asi dosť veľká diera na to, aby sa ňou zoznam.sk zaoberal, skúsim teda iné okresné mesto, napr. Liptovský Mikuláš - a výsledok vidíte sami:

Vyhľadanie spojenia na Zoznam.sk

Fajn, fajn, skúsim inak, zadám časť názvu, reku že čo mi ponúkne našeptávač - a veru ponúkne, vraj Nové Mesto n.V, tentokrát je ale problém v tom, že ponúkne zastávku pri každom strome, ale autobusovú stanicu a železničnú stanicu veru nie:

Vyhľadanie spojenia na Zoznam.sk

Pre mňa je v tomto stave cestovný poriadok na Zoznam.sk nepoužiteľný... Pre rypákov dopĺňam, že vyššie uvedené som testoval vo všetkých troch majoritných browseroch. Ďalšie prípadné nezrovnalosti rád prenechám na vaše pátranie :-)

Čo mi teda ponúkne konkurencia? Prieskum "trhu" robiť nemienim, tak som opáčil, čo som mal najbližšie po ruke, Atlas.sk, s výsledkom, ktorý je na rozdiel od Zoznam.sk použiteľný:

Vyhľadanie spojenia na Atlas.sk

Vyhľadanie spojenia na Atlas.sk

 

Autor:

Kategórie:

 

Komentáre

dusoft's picture

odporucam pouzivat cp.sk (cp.atlas.sk), zatial nesklamalo. pre uzivatelov mobilneho pripojenia: v ziadnom pripade nepouzivajte cez orange world, zaplatite za jedno vyhladanie 6 sk (+dph), cez operu mini to mate zdarma.

Anonymous's picture

tiež som mal tú česť... :-)) ked som dal v NM vyhladat spoj tak mi v autobusovej doprave nenašlo autobusovú stanicu. až ded som dal vyhladávat aj vlakové spoje zoznam zistil že v Nm existuje aj autobusová stanica. :-D

Roman's picture

Tak podľa mňa na vlaky je najlepší cestovný poriadok tento:

cestovny.szm.com

Je tam aj mapa železničných tratí Slovenska i Čiech, čo som aj teraz využil pri plánovaní cesty do ČR. Kade ten ktorý vlak prechádza a pod., to som sa presne zorientoval len vďaka tým mapám tam.

Komentáre sú moderované, čiže zverejnené budú až po schválení. Komentáre s invektívami voči autorovi, mimo tému, vulgárne, spamujúce, budú zmazané.