Hlohovec obíďte

Chystáte sa "na hroby"? Nie, nejde o parafrázu na mafiánske "na matrace" :-) Píšem o Pamiatke zosnulých. A chystáte sa z diaľnice stočiť to k Hlohovcu? Alebo opačne cez Hlohovec na diaľnicu? Nenaštve vás zdržovanie sviatočnými vodičmi... Nenaštvú vás nejaké tie častejšie zápchy skrz havárie (sviatoční vodiči sú nevyspytateľní)... Naštvú vás cestári... V Hlohovci... Oni si zmysleli teraz opravovať most cez Váh.

V smere od diaľnice som si dnes pred obedom postál v kolóne takmer hodinu (!). Očakávate, že vás bude informovať dopravný servis v rozhlase? Nebuďte naivní, v tej kolóne čaká až tak moc aut, že nakoniec nemá kto dopravný servis informovať, všetci si pomyslia, že určite dopravnú situáciu už niekto "bonzol".

Most a cestári nevyzerali, že by to v priebehu dneška stihli, tak si to radšej v najbližších dňoch namierne (ak idete od Piešťan) po diaľnici až k Trnave a odtiaľ smer Nitra, stratíte len nejakých 10-15 minút. Ak to do Nitry risknete cez Hlohovec, hrozí vám hodinka :-) Viem, dalo sa otočiť a riadiť sa podľa vlastného doporučenia i sám, ale tušil som popredu, že tam budem až toľko trčať? :-)

Autor:

Kategórie: