Ako vyzerá intolerancia?

Aktualizované 21. 11. 2005 20:00 - Autor článku o ktorom som na tomto mieste pôvodne písal a ktorého chovanie úplne odporuje mojim morálnym zásadám, úplne zmenil jeho obsah, teraz je názorovo otočený o 180°, zrejme sa za pôvodný obsah článku hanbil. Že som nemal vidiny dokazujú i spoty na spravodaji a na pjotrovom sieťooku. Od autora, ktorého chovanie úplne odporuje mojim morálnym zásadám, sa pjotrov sieťook dočkal i hrozby právnej dohry, veď prečítajte si spot na pjotrovom sieťooku.
Link na intolerantný článok teda ruším, keďže autor, ktorého chovanie úplne odporuje mojim morálnym zásadám, ho prepísal tak, aby nemohol byť označovaný za intolerantného. Pôvodné znenie môjho článku ponechávam:

Takto vyzerá intolerancia (tu bol pôvodne link na článok autora, ktorého chovanie úplne odporuje mojim morálnym zásadám - viď vyššie).
Myslím, že jej zosobnenie by malo úspech pred 10 až 15 rokmi v Juhoslávii, za čo by si dnes vyslúžilo pekný apartmánik v Haagu.

A i keď je to len snaha o zvýšenie návštevnosti (tentokrát nasmerovanú od slovákov), ktorú až v chorobnej podobe je na tamtom mieste možné pozorovať, i tak je to úbohosť, ktorou chorobnú snahu o prekonanie RH aj tak nedovedie do finišu.

Autor:

Kategórie: