Straty a nálezy - ŠPZ IL, kľúče od auta

Za dnešok sa asi dostanem do neba (ak sa najprv stanem veriacim), pôjdeme tam vlastne dvaja, aby nebolo smutno :-) Ale prepáčte mi malú odbočku, najprv povinné kľúčové slová:

3. 2. 2006 Trenčín

  • našla sa ŠPZ z okresu Ilava - odovzdaná strážcovi parkoviska
    platené parkovisko (bývalý hotel Laugaricio) po 17.00 hod.
  • našli sa kľúče od auta v koženom čiernom púzdre - odovzdané u vedúcej obchodu
    obchodné centrum Max, obchod NewYorker, okolo 20.00 hod.

(doplnkové kľúčové slová: našiel, okres, IL, štátna poznávacia značka, kľúč, auto, koženné čierne púzdro)

A teraz hádam i nejakú omáčku okolo :-)

Za celý život som nikdy nič nenašiel, nikdy nič, ani len stratený desať haliernik. A dnes? Až dva a pol krát (keď to rozrátam na dve osoby, tak len jeden a štvrť krát)... Bol som so svojou Láskou na nejakých nákupoch v TN a nestačil som sa diviť. Najprv nachádzam na parkovisku odpadnutú ŠPZ, neskôr Láska v butiku na zemi ležiace kľúče od auta. A tá polka? V antikvariáte na zemi pri regáli otvorená kabelka (doklady, peňaženka a tak, veď to poznáte :-)), len postihnutá sa nestihla ešte stať plne postihnutou, ešte bola v dosahu môjho oznamu nálezu.

Ufff... čo si mám o tom všetkom myslieť? Čo to má, sakra, znamenať? To prichádza koniec sveta, že musím nachádzať všetko, čo kto stratí? :-)

P.S.: tie oznamy o náleze preto, keby čisto náhodou dotyční boli ajťáci a stratené si chceli vygooglovať :-) Síce v druhom prípade asi majiteľ z Maxu ani neodišiel, ale človek nikdy nevie :-)

 

Autor:

Kategórie: