Politika nie je Viagra

Niektorí naši kandidáti na poslanca si pred voľbami začali myslieť, že čo platí na Viagru, platí i na teplé miestečko v parlamente. Mysleli si, že keď rozošlú haldu nevyžiadaných a obťažujúcich e-mailov, ako napr. Peter Stach, pohnú sa do predu. Našťastie politika nie je o zaspamovaní voličov. Aspoň zatiaľ... A je to dobre.

Čo získal tento kadidát rozoslaním nevyžiadaných a obťažujúcich e-mailov, ktoré ja považujem za spam? Vôbec nič. Dokazujú to i výsledky volieb, konkrétne výsledky prednostného hlasovania, ktoré poukazujú na to, že tento kandidát bol preferenčnými hlasmi dokonca voči pozícii na kandidátke posunutý o 1 miesto dozadu :-) A získal negatívnu publicitu k tomu.

Skôr mohol peniaze investované do spamu a bannerovej reklamy investovať do SEO vlastného webu, aby sa nestalo, že môj príspevok o jeho spamovaní sa vo výsledkoch Google na výraz Peter Stach objaví na pozícii lepšej ako jeho vlastný web.

Takže, páni kandidujúci poslanci, v budúcich voľbách si rozmyslite, či občanov, voličov, budete otravovať, ale uchádzať sa o ich priazeň čistými metódami.

 

Autor:

Kategórie: