Beaujolais Nouveau 2006 party v Korzo Café

Sviatok mladého francúzskeho vína, vo svete známy ako Beaujolais Nouveau Day, každoročne vypukne tretí novembrový štvrtok (tento rok 16. november 2006), to sa v baroch a kaviarničkách s úderom polnoci začína podávať mladé červené víno Beaujolais Nouveau z oblasti Beaujolais.

Minulý rok sa podarilo založiť tradíciu aj v Korzo Café (Nové Mesto nad Váhom). A bol to jediný podnik v Novom Meste nad Váhom, kde ste mohli ochutnať čerstvé Beaujolais Nouveau v rovnakom čase, ako inde vo svete.

Rok 2006 bude v znamení zakorenenia tradície, takže zo stredy na štvrtok o 00:00 hod 16. 11. 2006 ochutnáme prvé dúšky tohtoročného Beaujolais Nouveau. Ak máte chuť aj vy, nezabudnite si rezervovať stôl :-)

Na Beaujolais Nouveau 2006 párty v Korzo Café bude podávané mladé víno už od dvoch výrobcov, v prvom rade Pierre Ferraud (tak ako i minulý rok) a pribudne Paul Durdilly.

beaujolais nouveau beaujolais nouveau

Aktualizované 20. 11. 2006

Ak ste ešte mladé "božolé" neochutnali, máte dve možnosti - pozerať sa naň na fotografii nižšie (foto z Beaujolais Nouveau 2006 party v Korzo Café) alebo zájsť si ochutnať ho, zásoby sú tento rok dostatočné a ešte sa možno na vás dostane :-)

Beaujolais Nouveau v Korzo Café

 

Autor: