Opera Mini od slovenského T-Mobile - screenshoty

Opera Mini si už pred rokom našla cestu do mobilov nadnárodného T-Mobile. Neviem, či v slovenskom vydaní sa objavila už skôr, ja som brandovanú pre slovenský T-Mobile získal teraz (už i s logom nových dátových služieb web’n’walk).

Opera MiniOpera Mini

T-Mobile ale zabudováva do svojich mobilov starú verziu Opera Mini 1.1 (viď. pravý screenshot), čo ale nebráni tomu, aby ste zabudli na originálny browser (ak sa nachádza) od výrobcu mobilu. Zabudovaná Opera Mini má aj niekoľko preddefinovaných bookmarkov (viď. ľavý screenshot).
Pre porovnanie ponúkam i screenshot najnovšej verzie Opera Mini 3.1

Opera Mini 3.1

Či už získate brandovanú Operu s mobilom alebo vás zláka jej stiahnutie ako prehliadač web’n’walk ponúkané T-Mobilom - zabudnite :-) Doporučujem stiahnuť najnovšiu verziu originálnej Opery, ponúka o hodne viac. T-Mobilom zabudovaná Opera Mini 1.1 je spriahnutá s mobilom len v tom zmysle, že je ponúkana priamo v hlavnom menu, takže vlastne samostatnou inštaláciou najnovšej verzie nič nestratíte.

A mimochodom, majitelia webov, máte naštýlovaný media handheld? Je váš web pripravený na mobilné prehliadanie? Pretože so štandardne predinštalovanou Operou Mini v bežných mobiloch sa môže stať mobilné surfovanie naozaj masovo rozšírené... Ak si nie ste istý, ako váš web dopadne v Opere Mini, máte možnosť otestovať.

P.S.: Ospravedlňte zníženu kvalitu screenshotov.

 

Autor: