Software zdarma si stiahlo už viac ako 20 000 z vás

Software zadarmo, konkrétne môj vlastný freeware, ponúkam na stiahnutie už nejakú dobu. Ide o jednoduché utility, ktoré som si pred časom vyvinul viac menej pre seba a niektoré z nich som, ako vedľajší efekt, aj zverejnil.

V nedávnej dobe počet downloadov presiahol hranicu 20 000. Započítal som stiahnutia zo serverov slunecnice.cz, studna.cz a priamo odo mňa. Nezapočítal som stiahnutia z ďalších katalogov softwaru, ktoré môj software evidujú, ale počítadlo stiahnutí sa nedostalo cez desiatky a takisto ani server gigamania.cz, ktorý vykazuje u môjho softwaru milióny stiahnutí, čo nepovažujem za pravdepodobné (pravdepodpobnú chybu som hlásil, bez odozvy).

Takže, vyše 20 000 užívateľov si už stiahlo odo mňa nasledujúci freeware (software ponúkaný zdarma):

 

Netvrdím, že všetci, ktorí si môj software stiahli, ho aj aktívne používajú. Tých, ktorí pri ňom ostali, sú možno len stovky, desiatky... Ale ak im niečo z ponuky pomohlo aspoň trochu a aspoň pár z nich, tak som spokojný.

Bohužiaľ, na ďalší vývoj mi neostáva čas, aspoň nie teraz a ani v blízkej dobe...

P.S.: Áno, viem, existuje množstvo lepšieho, efektívnejšieho, krajšieho freewaru, takže váš komentár v tomto zmysle ma nezaujíma.

 

Autor:

Kategórie: