Kto chce súkromnú fotogalériu za štátne peniaze, nech sa prihlási u podpredsedu vlády Čaploviča...

...možno mu ochotne poradí, ako na to.

Na oficiálnom webe podpredsedu vlády by som vedel pochopiť 1-2 fotografie zaradené aj zo súkromia, na ilustráciu, ale nechať si tam priebežne budovať fotogalériu 30 fotografií v 11 albumoch, to už je trochu silné kafe. Ak bude pokračovať týmto tempom, do konca volebného obdobia, ich tam bude mať možno i cez stovku... Nebodaj, aby pokračoval ďalšími štyrmi rokmi :-)

A vôbec, pán podpredseda vlády je zvlášť kreatívny člen vlády, kým všetci ostatní členovia vlády (do jednoho) majú svoj web v jednotnom oficiálnom neutrálnom štýle (a bez súkromných foto), pán podpredseda si dovolí look úplne iný, naviac s hlavičkou v oranžovej farbe (ktorejže strany je to farba?) a na striedačku sa v nej objavuje aj len v roláku (tak teraz som na pochybách, či ten web nie je už "sprivatizovaný").

Nech počítam ako počítam, stále mi to vychádza tak, že keď si ja ako súkromná bezvýznamná osôbka môžem dovoliť platiť vlastnú doménu aj s webhostingom, podpredseda vlády by na to mal mať tiež. Alebo sa mýlim? A na súkromnom webe by mohol mať nielen 30 súkromných foto, ale aj 35, aj 350, aj 3500... A nepovedal by som ani mäkké f.

P.S. Na fotogalériu upozornila TV Markíza.

 

Autor:

Kategórie: