Neprehraté súdne spory nie sú kritériom objektívnosti

Nesledujem spor príliš, zaujíma ma okrajovo, zarazila ma ale časť vyjadrenia jednej zo strán:
 

TA3 vyzýva denník SME a týždenník TREND, aby zverejnili všetky prehraté súdne spory a finančné čiastky, ktoré museli zaplatiť za uverejnenie nepravdivých informácií. TA3 nikdy a nikomu nemusela v tejto súvislosti nič platiť. To je kritériom objektívnosti a dôveryhodnosti média.

K tomu len toľko, že neexistencia prehratých súdnych sporov ešte nemusí byť dôkazom objektívnosti, skôr asi len sterilnosti... Niečo v štýle, ak nepichám do osieho hniezda, nie som doštípaný... Otázne je, či chceme, aby nikto nikdy nepichal do žiadneho osieho hniezda (aj s rizikami prešľapov)...

 

Autor:

Kategórie:

 

Komentáre

dusoft's picture

tak, tak, kde je objektivita, ak nefunguje investigativa.nehovoriac o slovenskych sudcoch, ktori maju mnohi svoje navyky z cias komunizmu, takze sa nad ich uzavermi mozeme len dobre zasmiat.

Šlosar's picture

[1] mas pravdu, pri existencii aj podivnych sudnych rozhodnuti mozeme doplnit dalsi zaver:Prehrate sudne spory nemusia byt este dokazom neobjektivnosti...Vsetci vieme, ze zaver sudu nemusi byt nutne o pravde, ale o (ne)dostatku dokazov...

Komentáre sú moderované, čiže zverejnené budú až po schválení. Komentáre s invektívami voči autorovi, mimo tému, vulgárne, spamujúce, budú zmazané.