Pokec vedie, útokom ho berú z Michaloviec

Google spustil novú službu Google Insights for Search (via), novú to hračičku pre nás :-)

Ja už som sa trochu poihral, vraj spomedzi najvyhľadávanejších výrazov vedie pokec (aktuálne) a najhľadanejší je z Michaloviec - hmmm, že by sa tam najviac nudili? :-)
Nechápem ale, prečo tam nevidím sex a porno, tieto výrazy sa nenachádzajú ani v exportovanom CSV poskytujúcom rebríček až 50 výrazov - asi filtrujú?
Samozrejme, pokecal poskúmal som i to, čo ma zaujíma naozaj.

Pokec na Google Insights for Search
Výraz pokec je najhľadanejším slovom na Slovensku prostredníctvom Google

Pokec na Google Insights for Search
Trend vyhľadávania výrazu pokec od roku 2004

 

Autor:

Kategórie:

 

Komentáre

Piki's picture

Za posledných pár dní som si potreboval skontrolovať čo za IP mi T-Com priradil (ADSL). Okrem IP som sa dozvedel aj čo som nepotreboval a bolo to nadmieru zaujímavé. Dozvedel som sa, že som v Bratislave, Trnave, v Senci... Tak som potom skúšal, či to čo vidím cez okno nie sú náhodou tapety ;-), lebo senecké jazero široko ďaleko žiadne :-) Dnes som Bratislavčan, keby to niekoho zaujímalo. Ale len vďaka IP, našťastie.

Šlosar's picture

Piki, to je predsa jasne, tiez som "blavak" ;-) Ved keby v tomto konkretnom pripade ukazovalo pristupy z BA, tak poviem, ze je v tom i pol Slovenska, ale v pripade Michaloviec to az tak velky "rozsah" nebude asi znamenat :-)

m-a's picture

Čo sa čuduješ ? V Michalovciach "chcípol pes" :)

Komentáre sú moderované, čiže zverejnené budú až po schválení. Komentáre s invektívami voči autorovi, mimo tému, vulgárne, spamujúce, budú zmazané.