Hľadá sa majiteľ túlajúceho sa psa v Novom Meste nad Váhom

V Novom Meste nad Váhom pozorujem posledné dva týždne túlajúceho sa psa, pravdepodobne to je zlatý retriever, viď. foto nižšie. Pes má obojok, je možné, že niekomu ušiel, je stratený a majiteľ ho zatiaľ nenašiel. Psa vidím pohybovať sa na sídlisku okolo knižnice.

Ešte 31. 1. 2009 okolo 10:45 hod. som túlajúceho sa psa hlásil na mestkú políciu, službukonajúci policajt prisľúbil, že pošle hliadku, aby to "preverila". Zdá sa, že "bezúspešne", pretože dnes, po týždni, ho vidím opäť.

Ak teda poznáte niehoho, komu ušiel pes na fotografii, dajte mu vedieť, kde sa pohybuje.

túlajúcici sa pes
Hľadá sa majiteľ tohoto psa (ospravedlňte zníženú kvalitu foto)

 

Autor:

 

Komentáre

Anonymous's picture

Dobrý deň,podľa tohto vidím, že ste vsímavý voči zvieratám a tak mám na vás otázočku, možno mi viete pomôct. Ešte 14.03.2009 nám v záhradkásrkej oblasti smerom na Čachtice ušla fenka rotwjalera, ktorá počúva na meno Xsara. Na krku mala obojok s modrým príveskom (potvrdenie o očkovaní proti besnote), jej typickým znakom je kratšie pravé uško. Nevideli set ju náhodou, strašne nám chýba, je to náš miláčik a nepodarilo sa nám ju násjť ani pomocou letákov a útulkov. Ak máte niake info o nej, dajte mi prosím vedieť na E-mail resp. na mobil 0908 750 439. Vopred Dakujem.Daniela

Šlosar's picture

Bohuzial, je mi luto, ale nevidel som. Verim, ze ak ju niekto zahliadol a cita to tu, da vam vediet.Pripadne mozete zanechat info aj na Facebooku, je tam aj skupina pre NMnV, mozno ju niekto videl. Ak konto na Facebooku nemate, dajte mi vediet, zavesim to tam.Prajem vela stastia.

Komentáre sú moderované, čiže zverejnené budú až po schválení. Komentáre s invektívami voči autorovi, mimo tému, vulgárne, spamujúce, budú zmazané.