Chcete echo, keď Google Maps (Google Earth) aktualizuje vašu lokalitu?

Ak používate mapovú službu Google Maps, prípadne jej desktopovú variantu Google Earth, určite ste si všimli, že satelitné (letecké) snímky rôznych lokalít (i v rámci Slovenska) sú aktualizované v rôznych časoch. Potom dochádza aj k takým kuriozitám, že jedna polovička mesta má aktuálnejšie satelitné (letecké) snímky ako druhá.

Možno o takých prípadoch viete, možno vás len iritujú neaktuálne satelitné (letecké) snímky. Potom je tu pre vás nová služba Follow Your World, ktorá vám zašle e-mail vždy, keď je vami zadaná lokalita aktualizovaná (via Google Earth support team).

Služba vyžaduje google konto, ku ktorému sa musíte prihlásiť, až následne môžete zadefinovať oblasť, ktorá vás zaujíma:

Notifikácii si môžete nastaviť viac, ich prehľad máte k dispozícii v dashboarde:

 

Autor:

Kategórie:

 

Komentáre

Ján Žitniak's picture

Dík za výborný tip, určite vyskúšam ...

Peter Šlosar's picture

Rado sa stalo :-) 

Ján Žitniak's picture

Takéto tipy ohľadom google máp určite ocením, kedže Google Earth, resp. google mapy sú pre mňa jedným z najzaujímavejších aplikácií/služieb.

Veľmi rád cestujem po mape a pozorujem krajinu, nové fotky a cesty/cestičky, ktorými by som niekedy rád zašiel. Takže teším sa na ďalšie článočky ... :)

Peter Šlosar's picture

Zaujem ma urcite tesi, dakujem, ale popredu nic slubit nemozem, nie vzdy ma vsetko zaujme natolko, aby som na to upozornil :-) Terajsia uroda poslednych clankov o Google Maps je vlastne vec nahody :-)  

Komentáre sú moderované, čiže zverejnené budú až po schválení. Komentáre s invektívami voči autorovi, mimo tému, vulgárne, spamujúce, budú zmazané.