Foto: Podjavorinský okruh 2012, preteky oldtimerov, Nové Mesto nad Váhom

V Novom Meste nad Váhom sa tento víkend koná XII. ročník pretekov historických motocyklov. Ako každoročne, snažím sa čo to zachytiť.
Zatiaľ prinášam prvé foto z pretekov, zo sobotňajšieho predpoludňajšieho tréningu. Po celovíkendových pretekoch bude na tomto mieste obsiahlejšia fotogaléria (ale skôr ako za pár dní to asi nebude).

Aktualizované 16:30: Ďalšie fotografie, aj keď ich mám za dnešok dostatok, už nebudem zverejňovať,  na pretekoch sa stalo nešťasťie :-( Pokračovanie pretekov v sobotu i v nedeľu bolo zrušené. Fotografie z predchádzajúcich ročníkov nájdete vo fotogalérii.

Vyjadrujem úprimnú sústrasť pozostalým po obetiach. 

Podjavorinský okruh 2012

Podjavorinský okruh 2012

Podjavorinský okruh 2012

Podjavorinský okruh 2012

Autor:

 

Komentáre

Jozef Masarik's picture

Kto zanedbal bezpečnosť divákom?

Peter Šlosar's picture

Netusim, verim ale ze to presetria.

meg's picture

Je mi to ľúto, zajtra sme tam chceli ísť. Hlboká sústrasť pozostalým.

Anonym's picture

Jasne ze to cloveka zoberie. je to tragedia. Preco sa ludia nikdy nepoucia? Preco lezu tam, kde je to zakazane? Zakazane v tomto pripade znamena velmi nebezpecne. Preco sa ludia nepoucia ...ohrozuju seba aj pretekarov, ked prebehuju pocas pretekov cez cestu a este sa aj rozculuju, ked ich organizator napomenie, nech chvilu pockaju? Pamatam tie ozajstne preteky za totality. Rad som sa pozrel aj na tieto staronove. Par krat som videl, ako som pisal to prebehovanie. A to dokonca jeden chlapik bol tak nasra.y ze som myslel ze pojde rucne strucne na mestskeho policajta, za to ze ho HNED nechcel pustit pocas pretekov......Ludia.....boze ....nemuselo sa to stat, keby mal niekto v hlave rozum a nie vymleto....ved to boli preteky automobilov, motoriek a nie slimacikov na ceste.... to je vzdy nebezpecneeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Komentáre sú moderované, čiže zverejnené budú až po schválení. Komentáre s invektívami voči autorovi, mimo tému, vulgárne, spamujúce, budú zmazané.