Neviem či volím IVETU RADIČOVÚ za prezidentku SR, ale VOLÍM URČITE

Presnejšie, nemienim zverejňovať, koho volím. Z občasných politicky ladených článkov na mojom blogu je jasné, ktorú stranu politického spektra upredňostňujem a to je asi tak všetko, čo vám čitateľom mienim prezrádzať :-)

Ale jasné, jasné, viem, že v tejto konkrétnej aktivite ide o niečo iné, ale k hračkám, a v tomto prípade ide o hračku, sa nebudem pripájať, nebude mať väčší účinok, ako pohnutie SERP-om a dosť pochybujem, že zamiešanie pozícii v SERP ovplyvní nerozhodnutých voličov ;-) Ak by sa tak reálne stalo, začnem sa obávať...

Takéto, a ani podobné, aktivity nič nezmenia, respektíve, sú len drobným kolieskom v marektingovej mašinérii. Jediný počin, ktorý má šancu niečo zmeniť, je pristúpenie k voľbám a odovzdanie svojho platného voličského hlasu.

 

Autor:

Kategórie:

 

Komentáre

tybi's picture

Nejde len o SERPs, samotné články môžu zasiahnuť veľký počet potencionálnych voličov. Takže, či to skončí ako hračka alebo nie, záleží len na množstve blogerov, ktorí sa pridajú. Pozitívna Google bomba je zaujímavé plus.

Šlosar's picture

[1] tybi, myslim, ze mame rovnaky ciel :-) Len uz mam cez 4 kriziky a v pripade akychkolvek kampani spozorniem (tym ale nechcem povedat, ze akakolvek kampan je automaticky zistna).

Komentáre sú moderované, čiže zverejnené budú až po schválení. Komentáre s invektívami voči autorovi, mimo tému, vulgárne, spamujúce, budú zmazané.