Cinklo mi do nosa - blog o nábytku

Keď som sa v pradávnych dobách podieľal na zariaďovaní prvého bytu, bol som ľavoruký a bez vôle čokoľvek kutiť, dnes som tiež ľavoruký, ale s vôľou velikou - aj na zavesenie poličky si trúfnem... Blog o vešaní poličiek, práci vysoko to odbornej a precíznej, som zatiaľ nenašiel, zato som pred pár týždňami natrafil na blog pre nábytkových kutilov najťažšieho kalibru a nielen pre nich, aj taký ten nábytkový spotrebák si tam všeličo pre seba nájde, dobrá rada ohladne nábytku a interiéru je vždy k nezaplateniu...

Blog dobremag.net ma naozaj zaujíma, aj keď len tak laicky... Nedávno tam pribudla aj voľne šíriteľná databáza výrobných výkresov na nábytok, fakt si prídu na svoje aj tí ťažko-kalibroví kutilovia.

 

Autor:

Kategórie:

 

Komentáre

icoM's picture

Informácie o nábytku rozneho charakteru sa daju najst aj tu:
www.4-construction.com/sk/magazin/nabytok/. Su tu nielen slovenske ale aj ceske clanky s obrazovymi prilohami, teda kto sa chce nechat inspirovat, nech sa paci..

Komentáre sú moderované, čiže zverejnené budú až po schválení. Komentáre s invektívami voči autorovi, mimo tému, vulgárne, spamujúce, budú zmazané.